ЗА НАС

Од основањето во 2003 година до денес нашата компанија прераснува во фабрика за етикети кои наоѓаат примена во различни индустии. Основна цел на ТИПОГРАФИКА е дизајн, печатење и доработка на високо квалитетни етикети со најсовремените техники на offset, flexo и дигитално печатење. Типографика располага со најсовремена опрема од реномирани производители за:
Печатење:
- HP indigo - дигитална машина за етикети во ролна,
- NILPETER - флексо машина за етикети во ролна,
- HP indigo – дигитален офсет,
- MAN ROLAND – офсет машина,
- XEROX –дигитална машина.
 

Вчера печатница,
денес фабрика за
етикети
, утре...

Ние ви гарантираме :

  • Професионалност
  • Ефективност
  • Ефикасност
  • Највисок квалитет
  • Најбрз рок на испорака