ПЕЧАТЕЊЕ

ФЛЕКСО ПЕЧАТЕЊЕ


Флексо печатењето е метод на печатење на широк спектар на материјали (хартија, фолија, провидни и метализирани материјали). Наменето е за печатење на голема серија на етикети.Можеме да печатиме во 7 бои + УВ лак.

-ВИНСКИ ЕТИКЕТИ (Голема селекција на специјална хартија за вински етикети и голем број на можности за доработка)

-WRAP AROUND ( BOPP Transparent, BOPP Pearlized)

-ДУПЛЕКС ТРАКА ЗА ПРАШКАСТИ ПРОИЗВОДИ (материјал, хартија 40, 50 гр. , полиетилен 15 гр.)

HP INDIGO


Печатењето на дигитална етикета е вид на етиката со врвен квалитет направено со користење на дигитална технологија која му овозможува на вашиот производ да се издвои од останатите. Поради прецизноста и точноста на најновите технологии, дигиталните етикети во мали и средни серии добиваат врвен квалитет од прва до последна етикета.

САМОЛЕПЛИВИ ( високо квалитетни етикети во ролна )

ВИНСКИ ЕТИКЕТИ

ОФСЕТ


Печатење со оффсет технологија на најразновидни графички производи. Единствени во Македонија со технологија за печатење на капачиња премачкани со парафински слој за безбедност на храната. Изработка на секаков вид на етикет за ПЕТ и стаклена амбалажа, самолепливи етикети за тутунска идустрија со различен бар код на секоја етикета.

- ЕТИКЕТИ ВО ТАБАК

- КАПАЦИ ЗА ТЕГЛИ

- БАРКОДОВИ

САМОЛЕПЛИВИ БЛАНКО ЕТИКЕТИ


Изработка на самолепливи бланко етикети за секакви видови на принтери.

-Термал ТОП

-Термал ЕКО

-Стандардна самолеплива за принтери што печатат со рибон

ПОЛИМЕРНИ ПЛОЧИ


Изработка на полимерни плочи за флексо печатење.

Доработка


Голем број на можности за доработка:
Штанцање на правилни и неправилни форми
Топол печат
Релјеф
Селективен лак